Γνήσια Ορθοδοξη Φωνη

Γνήσια Ορθοδοξη Φωνη

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η μεγάλη απάτη : Μας κατευθύνουν την προσοχή στα μνημόνια, και ψηφίζουν οι πεμπτοφαλαγγίτες το νομοσχέδιο της Ιθαγένειας, δηλαδή τον εποικισμό της Πατρίδας μας με λαθρο-μουσουλμάνους!

Το άρθρο της Ναυτεμπορικής:

Απορρίφθηκε αίτημα αναβολής της συζήτησης του ν/σ για ιθαγένεια
Την αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια ζήτησαν στην Ολομέλεια της Βουλής οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή. Το αίτημα απορρίφθηκε από την πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΚΚΕ), ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν τοποθετήθηκε.
«Υπήρξε μία μεγάλη τομή που συμπυκνώνεται στο ότι ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού συμμετείχε στις διαδικασίες του δημοψηφίσματος, και υπήρξε μία μεγάλη απόφαση πάνω στο κρίσιμο το «σταυρικό» ζήτημα για την χώρα. Είμαστε σίγουροι ότι για το καλό όλων μας θα υπάρχουν οι άριστες εξελίξεις», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.
«Επειδή το νομοσχέδιο είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να δοθεί εκκίνηση στις εργασίες της Βουλής, επιμένουμε», είπε ο υπουργός για το αίτημα αναβολής της επί των άρθρων συζήτηση, υπενθυμίζοντας ότι «το νομοσχέδιο έχει ήδη ψηφιστεί με την δημόσια κατάθεση όλων των απόψεων και την ευρύτατη συζήτηση που έγινε. Δεν είναι κάτι που τίθεται και μέλλει να δημιουργήσει κλίμα αντιπαράθεσης και διχασμού. Στη Βουλή συζητάμε ότι συμφωνίες υπάρχουν, δεν λειτουργούμε επιλεκτικά για ότι μας χωρίζουν και ότι μας ενώνουν. Δεν υπάρχουν ζητήματα τα οποία να χωρίζουν σε βάθος και να διαμορφώνουν στρατόπεδα και να αποφεύγεται η συζήτηση».
Για «εμβληματική ημέρα» έκανε λόγο η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου. «Οι διαφορές μας που είναι ιδεολογικές δεν συνέχονται με την συγκυρία. Οι πολιτικές διαφορές δεν αίρονται από την πολιτική συγκυρία», τόνισε, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν και θέματα που είναι κατεπείγοντα, όπως η διαχειριστική αρχή και η βοήθεια στα νησιά και τις Περιφέρειες.
Ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης απηύθυνε παράκληση «δεδομένης της πολιτικής συγκυρίας να επικεντρωθούμε σήμερα σ' αυτά που μας ενώνουν και όχι σ' αυτά που μας χωρίζουν και να δώσουμε αναβολή με όποιο διαδικαστικό τρόπο μπορούμε. Με αγάπη το λέω».
Είναι «οξύμωρο και αντιφατικό ενώ ο λαός έχει αγωνία αν θα τηρηθεί η πρωθυπουργική δέσμευση για λύση εντός 48 ωρών και για το που οδηγείτε την χώρα, να έχουμε αυτή την συζήτηση», υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης συνηγορώντας στο αίτημα.
Σημείωσε ακόμη ότι επί του νομοσχεδίου «έχουμε και ενδοκυβερνητική διαφωνία».
«Συνηγορούμε και συντασσόμαστε με την θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αναβληθεί το νομοσχέδιο», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και πρόσθεσε εμφατικά: «και α ήταν χαρά για μας να μην ξαναεισαχθεί».

«Δεν υπάρχει λόγος αναβολής της συζήτησης. Η προσπάθεια της κυβέρνησης για συμφωνία εντός 48 ωρών έχει την ευχή και την έμπρακτη στήριξη ώστε η κυβέρνηση να σταματήσει τα μπρος πίσω και να έλθει με μία συμφωνία», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης
Το ΚΚΕ δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα είτε συνεχιστεί είτε όχι η συζήτηση, ενώ ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Θανάσης Παφίλης αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις υπογραμμίζοντας ότι «ο ελληνικός λαός δεν έδωσε εξουσιοδότηση σε κανένα, μα σε κανέναν, να επιστρέψει με ένα μνημόνιο. 
Εξ όσων μαθαίνουμε αυτό αποτελεί νέο μνημόνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου